Testközelben a vitorlázás világa

2017. szeptember 07., 18:58 forrás: Vitorlázás Magazin
Testközelből is meg lehet majd csodálni a hazai hajókínálat legszebb modelljeit, valamint néhány régi klasszikus fahajó, illetve Litkey Farkas Kékszalag-győztes katamaránját a hétvégén a Balatonkenese Marinaportban rendezett Balaton Boat Show-n.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A legújabb hajók premierjei mellett a tradíció is jelen lesz a kiadónk gondozásában megjelenő Vitorlázás Magazin médiatámogatásával megrendezett idei Balaton Boat Show-n; a kiállítás látogatóival közösen ünnepli 90. születésnapját a Balaton egyik legendás hajója, az 1927-ben épített, Pálinkás Csaba hajóépítő mester által felújított, Lady névre hallgató fa klasszikus, amelyet testközelből is megtekinthetnek az érdeklődők. Ennek mintegy ellenpontjaként ott áll a kikötőben Litkey Farkas Kékszalag-győztes high-tech katamaránja, a Festipay is.

Minden délután érdekes és közérthető hajós beszélgetések, kávé és fahéjas csiga várja a hallgatóságot a Vitorlázás Magazinnal szervezett Volvo Kávészünet keretében. A legszerencsésebb látogatók a kiállítás nyereményjátékán wellness hétvégét nyernek a Hotel Marina Port 4 csillagos szállodába.

A Balaton egyik legexkluzívabb kikötőjében, a Kenese Marina-Portban rendezett eseményen az ismert hazai és nemzetközi vitorlás, motoros és elektromos hajó márkák mellett a hajózáshoz szükséges kiegészítők, ruhák, cipők, valamint ékszerek is helyet kapnak a kínálatban. A rendezvény kiváló lehetőséget kínál arra, hogy a hajózás iránt érdeklődők, hajóvásárláson gondolkodók személyesen is megismerkedjenek a forgalmazókkal, kiválasszák az igényeiknek megfelelő járművet, lehetőség szerint ki is próbálják azokat. Nem elhanyagolandó szempont az sem, hogy az őszi seregszemlével egy időben tudják a gyártók a legkedvezőbb feltételeket kínálni a következő szezonra megrendelt hajókra, de a kiegészítőket, ruházatot forgalmazók is ekkor indítják el őszi akcióikat.

A Vitorlázás magazinnal közös szervezésben folytatódik a tavaly sikerrel indult hajós beszélgetés, a Volvo Kávészünet, melynek keretében délutánonként, a bárteraszon, szakemberek, ismert vitorlázók beszélgetnek hajózásról, tapasztalatokról, tanácsokról, könnyed stílusban, közérthetően, a hallgatóságnak pedig a beszélgetések mellé kávét és svéd fahéjas csigát kínál a vendéglátó Volvo Autó Hungária.

Kiemelt látványossága lesz az idei események a „Cirkálóktól a Katamaránokig: legendák a Kékszalagon” című fotókiállítás, amely a Magyar Vitorlás Szövetség, az Erste World és Kollmann András fotós közös kiállítása. A tárlaton a Kékszalag legendás hajói, a legmodernebb katamaránok és a hajók kormányosai mutatkoznak be, nem mindennapi fotókon keresztül.

A látogatók részt vehetnek egy nyereményjátékban is, amelynek fődíja egy wellness hétvége a Hotel Marina Port 4 csillagos szállodába, de emellett UVEX, Suzuki és Constantin Nautics ajándékok, Vitorlázás Magazin előfizetések is gazdára találnak. A kérdések elérhetőek majd a jegyértékesítő ponton, vagy megválaszolhatják online a helyszínen letölthető Proxity alkalmazáson keresztül.

Ajándék minden érdeklődőnek

Játékokkal, vetélkedőkkel és ajándékokkal várja az érdeklődőket a Balaton Boat Show-n a Vitorlázás Magazin standja. Nem csak olvasókat és előfizetőket, de szakértőket, játékos kedvű versenyzőket és zsűritagokat is keresnek féltucatnyi különféle aktivitásuk keretében.

Melyik a legszebb hajó?

Közös akció keretében keresi a Vitorlázás Magazin és a Balaton Boat Show rendezősége a balatonkenesei Marinaportban rendezett iparági seregszemle legjobb hajóját. A magazin Facebook-csatornáján szombattól lehet lájkokkal szavazni a kiállítók által jelölt hajótípusokra – valamint élőben, a helyszínen a magazin standjánál. A legtöbb lájkot szavazatot gyűjtő hajó nyeri el a „Balaton Boat Show Közönségdíjas Hajója” címet.

2017. szeptember 07., 18:58 forrás: Vitorlázás Magazin

Facebook