Zuckerberg falfehéren szállt ki a NASCAR autóból, miután elvitte Dale Earnhardt Jr egy körre

2017. március 18., 19:55 szerző: Vámosi Péter
komment
A facebook atyja, Mark Zuckerberg ízelítőt kapott az igazi stock car élményből is, de egyébként is a sebesség megszállottja.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Napi digitális kék Bibliánk alapítója, Mark Zuckerberg épp kedvére utazgat Amerika államaiban, hogy minél jobban megismerje a helyi sajátosságokat. Ennek keretén belül most igazán közelről megismerkedett a NASCAR életérzéssel is.

Hol másutt, mint Charlotteban, a NASCAR őshazájában egy legenda, Dale Earnhardt Jr. mellé ülhetett be a milliárdos vezérigazgató, és préselődhetett a #88-as rajtszámú Chevrolet anyósülésébe. Érdemes megnézni Mark arcát a mutatvány alatt és után.

Röpke ismerkedés után a 11. percnél kezdődik a móka. Zuckerberg megpróbál nyugodt maradni, közli is, hogy "lassan indulunk kifelé, elég könnyedén", majd amint kiérnek a pitből ki is csúszik a száján egy "Szent szar!" , mert alkalmi sofőrje bizony odalép neki. Fültől-fülig ér a szája a facebook alapítójának, pedig elárulja, hogy először megrémült. Amikor megjött az önbizalma, akkor helyet cseréltek, és Dale jr. felügyelete mellett hajthatott gyorsan a pályán Zuckerberg.

Tudni érdemes Márkról, hogy sebességőrült. Amikor kijött a Pagani Huayra 2014-ben, akkor az elsők között fizetett be rá, ha hinni lehet a pletykáknak. Előtte egy régebbi GTI-je volt...

Napi digitális kék Bibliánk alapítója, Mark Zuckerberg épp kedvére utazgat Amerika államaiban, hogy minél jobban megismerje a helyi sajátosságokat. Ennek keretén belül most igazán közelről megismerkedett a NASCAR életérzéssel is. Hol másutt, mint Charlotteban, a NASCAR őshazájában egy legenda, Dale Earnhardt Jr. mellé ülhetett be a milliárdos vezérigazgató, és préselődhetett a #88-as rajtszámú Chevrolet anyósülésébe. Érdemes megnézni Mark arcát a mutatvány alatt és után. VIDEO Röpke ismerkedés után a 11. percnél kezdődik a móka. Zuckerberg megpróbál nyugodt maradni, közli is, hogy "lassan indulunk kifelé, elég könnyedén", majd amint kiérnek a pitből ki is csúszik a száján egy "Szent szar!" , mert alkalmi sofőrje bizony odalép neki. Fültől-fülig ér a szája a facebook alapítójának, pedig elárulja, hogy először megrémült. Amikor megjött az önbizalma, akkor helyet cseréltek, és Dale jr. felügyelete mellett hajthatott gyorsan a pályán Zuckerberg. Tudni érdemes Márkról, hogy sebességőrült. Amikor kijött a Pagani Huayra 2014-ben, akkor az elsők között fizetett be rá, ha hinni lehet a pletykáknak. Előtte egy régebbi GTI-je volt...

Vámosi Péter

hozzászólás
2017. március 18., 19:55 szerző: Vámosi Péter

Facebook

Hozzászólások