Mick Schumacher Mercedesszel tanul vezetni

2017. március 18., 19:50 szerző: Hegedűs Dávid
komment
Michal Schumacher fia, az állandóan reflektorfényben lévő Mick Schumacher életében eljött a következő lépcsőfok, a jogosítvány megszerzése.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Március 22-én tölti be a 18. életévét a német fiú, ebben a korban, mint mindenki másnak a legfontosabb célja, hogy jogosítványt szerezzen.  A Forma-1-es rekordbajnok Michael Schumacher fia már tavaly kijelentette, hogy szeretné mihamarabb megszerezni.

Az iskolában szerzett tapasztalatait egy videóban meg is tekinthetjük. Viszont ez nem egy hivatalos iskolai napról szól, és még csak nem is profi oktató látható a fiatal pilóta mellett. Ez egy Mercedes által indított online, vicces videó sorozat, amelyben híres emberek ülnek be a „tanulópadba”, az oktatójuk pedig a híres humorista Harry G. lesz, és a címe a ’Fahrschule Furious’ lesz. A videók reklámcélt is szolgálnak, ugyanis a német márka így reklámozza az egyik új autóját, a Mercedes AMG A 45 4MATIC-ot.

A későbbi részekben látható lesz majd többek között Nico Rosberg Forma-1-es világbajnok, a biztonsági autót vezető Bernd Myländer és a labdarúgó világbajnok Mesut Özil is.

Mick Schumacher szereplése egy kiváló marketing fogásnak tekinthető a Mercedes részéről, hiszen a Forma-3-as pilóta minden lépését árgus szemekkel követi a közvélemény.

Tavaly lépett igazán a média középpontjában, miután TV-s interjúkat is vállalt, pedig a menedzsere Sabine Kehm igyekszik távol tartani őt a rivaldafénytől. Jól látható, hogy a kis Schumi már nagyobb megjelenéseket is vállal. „Most már elég idős vagyok ahhoz, hogy eltudjam dönteni, hogy mit tudok vállalni és mit nem.” - nyilatkozta nemrégiben a Bildnek.

A német pilóta sok támogatásra számíthat, ám mind közül a Mercedes tűnik a legnagyobbnak amely csapat főnöke Toto Wolff csak szuperlatívuszokban tud beszélni Schumacherről.

„Mick egy nagyszerű srác és egy kiváló versenyző.” - mondta róla az osztrák csapatvezető.

Hivatalosan még nem tartozik az ezüst nyilak akadémiájához, de ez a reklámfilm is arra enged következtetni, hogy nem sok idő kell már ehhez sem. A Mercedes mellett a Ferrari szeretné még az akadémiáján tudni Mick Schumachert.

Íme az első részről készült rövid előzetes.

Hegedűs Dávid

hozzászólás
2017. március 18., 19:50 szerző: Hegedűs Dávid

Facebook

Hozzászólások