Ti mondtátok: Michelisz Norbert a kedvenc magyar versenyzőtök 2017 év elején!

2017. március 08., 16:50 szerző: Vámosi Péter
komment
Véget ért a szavazásunk azon pilótákról, akik a facebook szerint a legkedveltebb magyar versenyzők. Más sorrend alakult ki, érdemes végignézni.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Komoly harc, és a facebookon a poszt alatt komment csata alakult ki, amikor publikáltuk azt a listát, hogy facebook like számok alapján ki ma Magyarországon  a legkedveltebb magyar versenyző. A dolog azért is furcsa, mert mindenki önként, és szabad akaratából azt kedvel akit akar, és azt követ, aki szimpatikus neki, így kissé mulatságosnak hatott, amikor rajtunk kértétek számon azt, hogy miért nincs a listán Nagy Dani, Nagy Norbi, avagy Ficza Ferenc. Rém egyszerű az oka: nem kedvelitek még elegen őket ahhoz, hogy erre a listára felkerüljenek, és ezt magatok is tudjátok ellenőrizni, ebben semmi mesterkélt dolog nincs.

A dobogós helyezések tekintetében úgy gondoljuk, hogy nagy meglepetés nincs a szavazataitok alapján. Michelisz Norbert nyert 28%-kal, szinte kijelenthető, hogy a WTCC-ben jeleskedő gyári pilóta helyezése egy percig nem volt kérdéses. 23%-kal lett második a kétszeres kamion Európa-bajnok szombathelyi Kiss Norbert, aki ha nyer jövő héten Indiában is, hamarosan több százezer rajongóra tehet szert. 

A virtuális dobogó legalsó fokára a tavalyi Skoda Octavia kupa nemzetközi bajnoka, Tim Gábor léphetett fel, így azt merjük levonni tanulságként, hogy ti a valós teljesítményt értékelitek a pályán, és ez alapján hoztátok meg a döntéseteket. A végleges lista további alakulása itt látható:

Vámosi Péter

hozzászólás
2017. március 08., 16:50 szerző: Vámosi Péter

Facebook

Hozzászólások