Nagy Dániel és Aurélien Panis vezeti a Zengő Motorsport autóit a WTCC-ben!

2017. március 13., 17:20 forrás: Zengő Motorsport
komment
Megszületett a döntés, a korábban már bejelentett Aurélien Panis mellett 2017-ben Nagy Dániel szerepel a Zengő Motorsport színeiben a Túraautó Világbajnokság futamain.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Fotó: Zengő Motorsport

A tavalyi szezonban már öt versenyhétvégét teljesítő és a WTCC Trophy értékelésben huszonkét pontot szerző Nagy Dániel a tervek szerint teljes szezont fut majd a túraautózás elit kategóriájában.

Zengő Zoltán: nagyon nehéz helyzetben voltam, nem volt könnyű döntés, de végül a választásom Nagy Danira esett, Ő szerepel majd a csapat TC1-es Hondájával a világbajnokságon. Keményen dolgozunk egy másik nagyszabású projekten is, amiről részleteket még nem árulhatok el, annyit azonban elmondhatok, hogy szerepel benne ifj. Ficza Feri is.

Nagy Dani: Elképesztő érzelmek kavarognak bennem! Nehéz, feszültségekkel teli hónapok vannak a hátam mögött. Az év első napjától kezdve lelkiismeretesen készültem a WTCC-re, hogy amennyiben én kapom meg végül a bizalmat a Zengő Motorsporttól, ne érjen váratlanul a lehetőség. Nagyszerű érzés leírni, hogy igen, idén is bizonyíthatok egy világbajnoki mezőnyben! 

Nagyon boldog vagyok, és úgy érzem, készen állok életem első teljes Túraautó-világbajnoki szezonjára!

hozzászólás
2017. március 13., 17:20 forrás: Zengő Motorsport

Facebook

Hozzászólások