Érkezik a Verdák "Max Verstappene"

2017. január 09., 19:50 szerző: Tajthi Andrea
komment
Új szereplők tűnnek majd fel a Verdák 3-ban, McQueen pedig rájön, hogy eljárt felette az idő
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Az előzetesből annyi már kiderült, hogy a főhős, Villám McQueen komoly balesetet szenved, mely után meg kell fontolnia, hogy talán ideje visszavonulni.

"McQueen már nem az az ifjú nagyágyú, aki az első részben volt." - mondta a Pixar rendező Brian Fee. "Élete közepén jár, és bár az élete java még előtte van, a karrierjén már meglátszik az életkora. Belenéz a tükörbe, és ráébred: '40 éves vagyok', és meg kell barátkoznia a gondolattal, hogy amit mindennél jobban szeret, azt valószínűleg nem csinálhatja örökké."

Helyzetén pedig az sem segít, hogy új generációs, gyorsabb versenyzők tűnnek fel. Ilyen lesz például Jackson Storm.

"Jackson ezüst kanállal a szájában született." - magyarázza Fee. "Minden könnyen jött neki, és mindene azt sugallja róla, hogy ő a gyorsabb. Olyannyira, hogy olyanra terveztük őt, hogy csak mellé áll McQueennek, McQueen öregnek nézzen ki."

Technológiai szempontból fényévekkel Villám McQueen előtt jár, ezzel is kihangsúlyozódik az is, hogy a való életben is sok idő eltelt azóta, hogy az első Verdák mozik bemutatták 2006-ban. Több, mint egy évtizeddel később a fényes új rivális, Jackson személyesíti meg a valóság technikai innovációit.

"Jackson azt hiszi, hogy övé a világ." - folytatta Fee. "Átveszi az uralmat. Ez jár neki. Azt gondolja, hogy a versenyzés jövője és a technikai módok, ahogy ő felkészül, azt jelenti, hogy új szintre emeli a sportot, az öregfiúknak pedig meg vannak számolva a napjaik."

Új szereplőként érkezik a tréner, Cruz Ramirez is, aki a kor tekintetében Jackson oldalán áll, ám konfliktushelyzetben McQueen pártját fogja. A lány autó nagy McQueen rajongó, optimista, vadóc és barátságos, ő segít majd McQueennek talpra állni.

A Verdák 3-at "nagyon érzelmesnek" ígérik, és az már egyértelmű, hogy egyfajta mesebeli tükörképe lesz majd a valóságnak, a valódi sportolók, autóversenyzők karrierjének. Talán azt is mondhatjuk, hogy az új szereplő Jackson lesz az autós animáció Max Verstappene.

A Verdák 3 június 16-án kerül majd a mozikba.

Íme Jackson Storm és Cruz Ramirez, valamint a hivatalos előzetes:

Tajthi Andrea

hozzászólás
2017. január 09., 19:50 szerző: Tajthi Andrea

Facebook

Hozzászólások