Távozik a McLaren marketing igazgatója

2017. február 17., 07:50 szerző: Hegedűs Dávid
komment
A McLarennél régóta marketingigazgatóként dolgozó Ekrem Sami távozik a wokingi csapattól.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Fotó: McLaren

Ekrem Sami, aki március végéig még betölti jelenlegi pozícióját, hangsúlyozta, hogy ő maga hozta meg ezt a döntést, amit már decemberben meghozott.

A Ron Dennis éra kezdete óta dolgozott a McLarennél, kulcs szerepet játszott a szponzori és egyéb marketinges megegyezésekben.

„Nem zavar, hogy nekem kell bejelentem, hogy elhagyom a McLarent, bár kicsit furcsa érzés. Egész karrierem során elkötelezett voltam a csapat iránt, de eljött a búcsú ideje.” - mondta Sami.

„Viszont továbbra is dolgozok azon a projektem amit már elkezdtem, úgy számolom, hogy március végén tudom ezt befejezni.”

„Az elmúlt 35 évben fantasztikus emberekkel dolgozhattam együtt, szeretnék köszönetet mondani mindegyikőjüknek. A sikerünk a csapatmunkának volt köszönhető.”

„Ami a terveimet illeti, szemléletmód váltást tervezek, méghozzá más sportok és a szórakoztatóipar irányába, miután annyira elfoglalt voltam a Forma-1 furcsa és csodálatos világával.”

A McLaren új sportigazgatója Zak Brown, aki egyébként dolgozott korábban Samival a marketing részlegnél, csak dicsérni tudja távozó kollégáját.

„Bárhogy is dönt Ekrem, én mindig McLarenes családtagként fogok rá tekinteni. Az ő elkötelezettsége és alázata a munkája felé szinte felülmúlhatatlan, kiváltságosnak érzem magam, hogy vele dolgozhattam hosszú évekig. Ekrem és én nagy dolgokat értünk el közösen, nem szégyellem bevallani, hogy sokat tanultam tőle. A bizalma és elhivatottsága a McLaren csapat felé sose ingott meg, nagyon nehéz lesz még egy hozzá hasonló embert találni.”

Hegedűs Dávid

hozzászólás
2017. február 17., 07:50 szerző: Hegedűs Dávid

Facebook

Hozzászólások