Ricciardo élvezi az új autók okozta fizikai kihívásokat

2017. január 09., 16:50 szerző: Hegedűs Dávid
komment
Daniel Ricciardo elmondta, hogy élvezi a keményebb fizikai edzéseket, amikre azért van szükség, hogy megfelelően fel tudjon készülni az új autók okozta kihívásokra.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Fotó: Getty Images/Red Bull Content Pool

Előreláthatólag körönként öt másodperccel lesznek gyorsabbak az autók 2016-hoz képest a nagyobb leszorító erők miatt, de ez komolyabb fizikai kihívást is fog jelenteni a versenyzőknek.

A Red Bull versenyzője Daniel Ricciardo elmondta, hogy már nagyon várja a szezont: „Számomra ez sokkal élvezetesebb lesz, mert jobban az erőnlétre kell koncentrálnunk az edzéseken. Az elmúlt években csak azért edzettünk, hogy leadjunk néhány kilót. Ezek monoton és unalmas edzések voltak, de most már sokkal változatosabbak lesznek az edzések. Keményebb lesz a felkészülés, de jobban kifizetődőbb is lesz.”

Az ausztrál azt is elismerte, hogy a szezon vége már nehéz volt neki fizikailag, és éppen ezért örül neki, hogy később kezdődik a 2017-es szezon: „Bizonyos szempontból jobb is, hogy később kezdődik a szezon, mert így jobban fel tudunk készülni a bajnokságra. Én már nagyon izgatott vagyok, még így bő két hónappal is a szezon kezdete előtt.”

Hegedűs Dávid

hozzászólás
2017. január 09., 16:50 szerző: Hegedűs Dávid

Facebook

Hozzászólások