Lewis Hamilton visszatér a Verdák 3-ban!

2017. március 14., 12:20 szerző: Vámosi Péter
komment
Hamilton újra a hangját adja az egyik karakternek az új Pixar filmben, a nagy kérdés azonban az, hogy ezúttal kinek?
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Fotó: Tóth Zsombor

Az biztos, hogy Lewis Hamilton mindent megtesz a Forma-1, és önmaga népszerűsítéséért, és folyamatosan új rajongókat próbál elérni, már inkább celebként, mint autóversenyzőként. Voltak már filmes jelenetei, és szerepelt már a Verdák 2-ben, valamint nem is olyan rég egy játékba is belevitték a karakterét, a Call of Duty: Infinite Warfare-ben szerepel a brit világbajnok.

Most annyit lehet tudni, hogy visszatér a Verdákba, de egy olyan figurának adja majd a hangját, amelyiknek semmi köze nincs a valós versenyzéséhez. Most újabb információk szivárogtak ki a Disney-Pixar műhelyéből, amiből egyelőre annyi derül ki, hogy tényleg igaz a hír, és Hamilton is szerepel majd a filmben, ami talán kicsit hasonlít majd rá.

De hogy mi is az a "Hamilton"? Egy olyan szerkezetet képzeljünk el, mint KITT, de itt nem egy beszélő autóról lenne szó, hanem inkább egy tréner és technikus számítógép egy személyben, akit az új autós karakter Cruz Ramirez vet be azért, hogy visszatérjen a főszereplő Lightning McQueen a régi formájához, és felvehesse a harcot a szupergyors hibrid hajtású ellenfeleivel.

Vámosi Péter

hozzászólás
2017. március 14., 12:20 szerző: Vámosi Péter

Facebook

Hozzászólások