Kvyat: Az idei edzések sokkal intenzívebbek

2017. január 11., 17:50 szerző: Hegedűs Dávid
komment
Kvyat megerősítette azt a hírt is, hogy Kelly Piquet-vel jár.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Fotó: Getty Images/Red Bull Content Pool

Daniil Kvyat elmondta, hogy miután visszatért az ünnepekről, sokkal intenzívebb edzésekbe kezdett, hogy megfelelően fel tudjon készülni a szezonra.

A fiatal pilóta viharos 2016-os éven van túl , nehezen viselte, hogy lefokozták év közben a Toro Rossóhoz, a nála fiatalabb Max Verstappen helyére, akit meg felvittek a nagycsapathoz.

A 22 éves versenyző azonban összeszedte magát, és új erővel vág neki az új szezonnak a Red Bull tartalékcsapatánál.

„Az ünnepek alatt pihentünk. Olaszországban voltam a családtagjaimmal és a barátnőmmel, feltöltődtem és most már itthon vagyok.” - nyilatkozta az orosz Sport FM rádiónak.

Kvyatot a barátnőjéről is kérdezték: „Kellynek hívják, akit szerintem már mindenki látott az interneten. A Piquet család tagja.”

Kelly Piquet – aki a Formula-E sorozat a közösségi oldalaiért felelős – a legendás Forma-1-es pilóta, Nelson Piquet lánya és a korábbi Renault pilóta, Nelson Piquet Jr. húga.

Az idei szezonról is beszélt: „Azt kívánom, hogy az első munkanap után kelljek fel frissen, feltöltődve, tele energiával és pozitívan. Már készülök az új szezonra fizikai szempontból is. Decemberben, a szabadidőmben fejben készültem fel a januári és februári intenzív edzésekre. Visszamegyek majd a gyárba mihelyst már tudnak hasznos információkkal szolgálni az új autóról – amint a mérnököm hív, azonnal indulok! Évek óta nagyjából mindig ugyanabban a pozícióban végez a csapat a bajnokságban, a mi feladatunk, hogy idén előrébb végezzünk és több pontot gyűjtsünk. Természetesen sokat várunk az új szabályoktól, de türelmesnek kell lennünk.”

Hegedűs Dávid

hozzászólás
2017. január 11., 17:50 szerző: Hegedűs Dávid

Facebook

Hozzászólások