Horner szerint Bottas kemény harcra fogra kényszeríteni Hamiltont

2017. március 20., 07:50 szerző: Hegedűs Dávid
komment
A Red Bull Racing csapatfőnöke Christian Horner jóslatokba bocsátkozott, szerinte Bottas szinte azonnal képes lesz felvenni a versenyt világbajnok csapattársával.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Fotó: Mercedes AMG Petronas

A Forma-1 mezőnye már javában készül a 2017-es szezonnyitó Ausztrál nagydíjra, Bottas pedig arra készül, hogy már a Mercedeses debütáló versenyén kiugró eredményt érjen el.

Nico Rosberg váratlan visszavonulása után a mezőny nagy része bejelentkezett a megüresedett Mercedeses ülésre, végül a német csapat elcsábította Valterri Bottast a Williamstől, ezzel arra kényszerítve a Grove-i csapatatot, hogy halassza el Felipe Massa visszavonulását.

Christian Horner a finn pilótáról nyilatkozott: „Valterri egy nagyon jó választás a Mercedesnek. Vele sokat vesztett a Williams, de ugyanakkor sokat nyert a Mercedes. Biztos vagyok benne, hogy nagyon gyorsan fel fogja venni a versenyt, és nem gondolnám azt, hogy második számú pilóta lesz.”

A brit csapatfőnök saját csapatára is kitért: „Nagyon nyugodt vagyok, hiszen két fantasztikus versenyzőnk van. Mindketten képesek jó eredményre. Bizakodva tekintek a szezonra.”

Hegedűs Dávid

hozzászólás
2017. március 20., 07:50 szerző: Hegedűs Dávid

Facebook

Hozzászólások