Hivatalos: Bottas és Ricciardo a Nagy Futamon!

2017. március 28., 17:50 forrás: Hungaroring Sport Zrt.
komment
Két különböző Formula–1-es versenygép, két jelenleg is aktív Formula–1-es pilóta száguld az idén is Budapest szívében!
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Fotó: Peter Fox/Getty Images/Red Bull Content Pool

A Nagy Futam minden évben a motorsport egyik ünnepe, s az idén sem lesz ez másként. A világbajnoki címvédő Mercedes-istálló Valtteri Bottast, a hazánkban szintén rendkívül népszerű Red Bull-csapat pedig Daniel Ricciardót állítja csatasorba május 1-jén. Mindkét pilóta kétszer bemutatózik a Városháza Park – Andrássy út – Oktogon útvonalon, egyszer a délelőtti, egyszer pedig a délutáni programban.

„Az ilyen eseményeken tudunk igazán közel kerülni a rajongókhoz. Nem mindenki olyan szerencsés, hogy eljusson egy nagydíjra, de itt, a városban bárki közelről is megtapasztalhatja, milyen a Formula–1, ráadásul itt olyan manőverekre is lehetőség nyílik, amelyekre a pályán sohasem: például lehet füstöltetni a gumikat” – nyilatkozta 2014-ben Daniel Ricciardo, miután életében először egy versenyautóval is végigszáguldhatott Budapest utcáin. A mindig mosolygós ausztrál most visszatér, s valószínűleg nem csak a nézők szívét dobogtatja meg, hanem ő is új élményekkel gazdagodik.

A Nagy Futam május 1-jén 10.00 órakor kezdődik, és 16.30-ig tart, s természetesen a Formula–1-eseken kívül ismét felvonul rajta a technikai sportok színe java, de erről bővebben később…

hozzászólás
2017. március 28., 17:50 forrás: Hungaroring Sport Zrt.

Facebook

Hozzászólások