Hill szerint betelhet a pohár Hamiltonnál

2017. március 19., 11:50 szerző: Tajthi Andrea
komment
Ha hasonlóan jár, mint tavaly, Hamilton távozhat a Mercedestől Damon Hill szerint.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Fotó: Mercedes AMG Petronas

Damon Hill úgy véli, teljes mértékben benne van a pakliban, hogy Lewis Hamilton előbb-utóbb megunja a helyzetét és otthagyja a Mercedest, ha hasonló nézeteltérésekbe keveredik csapattársával vagy csapatával, mint az történt Rosberggel tavaly, Spanyolországban.

"Mindig van egy határ, mindig van egy pont amit meghaladva túl messzire megy az ember, amikor már a csapat azt mondja, 'oké, ez már többe kerül nekünk, mint amennyit erre áldozni tudunk'." - mondta Hill. "Nem is a pénzre gondolok, hanem inkább a kapcsolatokra és csapat hatékonyságára."

"Meglátjuk, mi történik majd. Lehet, hogy Lewis egy érzelmi fenevad, és lehet, hogy van az a szituáció, mikor ő is azt mondja, hogy 'elegem van, nem akarom ezt csinálni tovább'."

1996 világbajnoka egyébként kiállt Hamilton mellett abu dhabi taktikája kapcsán. Véleménye szerint, mivel a csapatbajnokság akkorra már eldőlt, Hamiltonnak joga volt mindent megtenni annak érdekében, hogy begyűjtse negyedik bajnoki címét.

"Nekem nagyon tetszett, amit láttam tőle." - mondta Hill. "Többször előfordult, hogy Lewis azt mondta, 'nem, azt akarom csinálni, amit én akarok', és én nagyon támogatom azokat a versenyzőket, akik kellően bátrak ahhoz, hogy a saját karrierjük javára döntsenek a csapatéval szemben."

"Ha nem jönnek ki jól a dolgok Lewis számára, akkor láttatni fogja az érzéseit."

Tajthi Andrea

hozzászólás
2017. március 19., 11:50 szerző: Tajthi Andrea

Facebook

Hozzászólások