Hamilton edző nélkül edz

2017. március 28., 15:50 szerző: Tajthi Andrea
komment
Nincs trénere Hamiltonnak. Elmondta, mit tesz, hogy ne unjon rá a felkészülésekre
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Fotó: Mercedes AMG Petronas

Tavaly Nico Rosberg kőkeményen dolgozott és edzett azért, hogy bajnok legyen, majd miután elérte célját, vissza is vonult. Így aztán neki már nem tud visszavágni Lewis Hamilton. A brit versenyző legkomolyabb ellenfele idén talán az a Sebastian Vettel lesz, aki meg is nyerte a szezonnyitó futamot.

Arra a kérdésre, hogy Vettel jobb ellenfél-e, mint Rosberg, Hamilton így felelt a Die Weltnek: "Határozottan. Határozottan. Idén azt látjuk majd, ahogy a legjobb a legjobb ellen csatázik. A legjobb versenyzők az élen."

Hamilton azt is felfedte, hogy ő maga is keményen edz, hogy kellően fitt legyen az idei autókhoz, azonban ezt tréner nélkül teszi.

"Ezt a kihívást én állítottam magamnak. Tudom-e kellően motiválni saját magamat? Folyzatnom kell a munkát, mert lesz pár kemény verseny idén."

2017-es felkészülésébe Hamilton Thai Boxot is beiktatott. 

"Mindig új módokat keresek arra, hogy fitten tartsam magam." - mondta Hamilton. "Az edzés könnyen unalmassá tud válni, szóval igyekszem új dolgokat kipróbálni. Ez nálam működik. Úgy érzem magam, mint egy glaiátor."

Tajthi Andrea

hozzászólás
2017. március 28., 15:50 szerző: Tajthi Andrea

Facebook

Hozzászólások