Ericsson imádja Ausztráliát: alig várja, hogy kezdődjön a szezon

2017. március 20., 12:50 szerző: Horváth Dániel
komment
A rajongókhoz hasonlóan a Sauber 26 éves svéd versenyzője is nagyon várja már, hogy hosszú várakozás után végre kialudjanak a piros lámpák Melbourne-ben.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Fotó: Sauber Motorsport AG

A Saubernél több változás is történt: távozott a brazil Felipe Nasr, valamint – pénzügyi megfontolásból – a tavalyi Ferrari erőforrásokat fogják használni. Nasr helyére a Mercedes junior Pascal Wehrlein érkezett.

„Alig várom, hogy végre elkezdődjön a 2017-es szezon. Kihívásokkal teli előszezonunk volt, sok adatot gyűjtöttünk. Pozitív gondolatokkal utazok Melbourne-be” – mondta Ericsson.

A Saubernél nem nagyon tudják, hogy pontosan milyen eredményekre is számítsanak az első versenyen: az új szabályok miatt ugyanis némileg megváltozhatnak az erőviszonyok.

„Majd meglátjuk hogyan működnek a dolgok az új autóval. Az Albert Park egy kicsit trükkös: utcai- és állandó versenypálya keveréke. Úgy gondolom kihívás lesz megtalálni a megfelelő beállításokat, de magabiztos vagyok azt illetően, hogy meg tudjuk oldani.”

A Forma-1-es közösség szinte kivétel nélkül nagyon szereti az Ausztrál Nagydíj hangulatát, nincs ezzel másképp a Sauber svédje sem: „Nagyon szeretem Melbourne-t, fantasztikus hely. A szurkolók és a hangulat is egyszerűen nagyszerű. Szeretem a belvárost és az Albert Parkot is.”

Horváth Dániel

hozzászólás
2017. március 20., 12:50 szerző: Horváth Dániel

Facebook

Hozzászólások