Ecclestone még maradt volna egy évet

2017. március 19., 17:50 szerző: Tajthi Andrea
komment
Bernie Ecclestone úgy véli nem végzett rossz munkát az elmúlt években, és ezt meg is indokolta.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Fotó: Tajthi Andrea

Bernie Ecclestone azt állítja, hogy nincs maga alatt, miután a Forma-1 új tulajdonosai, a Liberty Media eltávolította őt korábbi pozíciójából. Ám hozzátette, ő még egy évig szeretett volna vezérigazgató maradni.

"Nem, egyáltalán nem." - felelt Ecclestone a Sky Sports azon kérdésére, hogy megviselte-e a Liberty döntése. "Tudom, hogy működik a világ."

Arról is megkérdezték, hogy a Liberty által máris meglépett változtatásokat ő is megtette-e volna.

"Valószínűleg nem." - érkezett a válasz. "Azt kértem volna tőlik, hogy dolgozzanak együtt velem egy kicsit, várjunk egy évet, aztán megnézhették volna, hogy működött-e, vagy nem működött. Nem működött? Akkor mondhatták volna, hogy bocs, menned kell, vagy valami... De különböző emberek különböző vállalatokat különböző módon működtetnek. Azt hiszem ez épp olyan, ahogy a legtöbb amerikai vállalat működik. Megvették az autót, most vezetni akarják."

Azt azonban tagadja Ecclestone, hogy az utóbbi években már küszködött volna.

"Szerintem az emberek egy kicsit összezavarodtak. Ezek az emberek azt gondolták és mondták, és Chase (Carey) is azt mondta, hogy én nem végeztem jó munkát az elmúlt három évben. Szerintem viszont de, a CVC szerint is de, és 1,5 millárd dollár éves bevételt generáltam, ennek köszönhető, hogy a részvényeik sokat érnek. Ha pocsék munkát végeztem volna, olcsóbban lehetne részvényekhez jutni."

Tajthi Andrea

hozzászólás
2017. március 19., 17:50 szerző: Tajthi Andrea

Facebook

Hozzászólások