A regnáló bajnok otthonról nézi majd a szezonnyitót

2017. január 11., 07:50 szerző: Horváth Dániel
komment
Nico Rosberg nem utazik Melbourne-be.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Fotó: Tóth Zsombor

2016 világbajnoka nem tervezi, hogy elutazna a március végi szezonnyitó versenyre, Ausztráliába.

„Otthon leszek, leülök a kanapéra, és TV-n nézem”- mondta Rosberg.

Az új szabályok Rosberg fantáziáját is izgatják, így természetesen ki nem hagyná az első versenyt: „Izgatott vagyok az új autók és a várható csaták miatt. Biztos, hogy követni fogom az eseményeket.”

Az újdonsült világbajnok karrierje utolsó F1-es versenyéről is ejtett néhány szót:

„Hihetetlen volt a nyomás és az intenzitás. Volt néhány igen kemény pillanat.”

„Azt, hogy korábban kétszer elveszítettem a bajnokságot Lewis ellen, nagyon, nagyon nehéz volt feldolgozni. Még Abu Dhabiban sem voltam boldog, amikor átmentem a célvonalon. Először csak megkönnyebbültem.”

Hiába lesz a Mercedes nagykövete, a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjat biztosan nem a helyszínen tekinti meg, ám a Forma-1-et nem felejti:

„Valamilyen formában részt akarok venni a sport életében” – mondta Rosberg.

2016 világbajnoka nem tervezi, hogy elutazna a március végi szezonnyitó versenyre, Ausztráliába. „Otthon leszek, leülök a kanapéra, és TV-n nézem”- mondta Rosberg. Az új szabályok Rosberg fantáziáját is izgatják, így természetesen ki nem hagyná az első versenyt: „Izgatott vagyok az új autók és a várható csaták miatt. Biztos, hogy követni fogom az eseményeket.” Az újdonsült világbajnok karrierje utolsó F1-es versenyéről is ejtett néhány szót: „Hihetetlen volt a nyomás és az intenzitás. Volt néhány igen kemény pillanat.” „Azt, hogy korábban kétszer elveszítettem a bajnokságot Lewis ellen, nagyon, nagyon nehéz volt feldolgozni. Még Abu Dhabiban sem voltam boldog, amikor átmentem a célvonalon. Először csak megkönnyebbültem.” Hiába lesz a Mercedes nagykövete, a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjat biztosan nem a helyszínen tekinti meg, ám a Forma-1-et nem felejti: „Valamilyen formában részt akarok venni a sport életében” – mondta Rosberg.

Horváth Dániel

hozzászólás
2017. január 11., 07:50 szerző: Horváth Dániel

Facebook

Hozzászólások