A Libertynek a költségcsökkentésre kellene koncentrálnia

2017. március 19., 16:20 szerző: Komenda Vivien
komment
A Force India helyettes igazgatója, Bob Fernley szerint a Liberty Media legfontosabb feladata a gyors költségcsökkentés.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Fotó: Force India F1 Team

Az indiai csapat komoly krízisben volt az elmúlt időszakban, ezután pedig különösen fontos számukra, hogy egyenlő esélyekkel indulhassanak a Forma-1-ben. Erre a problémára, és a topcsapatok valamint a mezőny hátsó része között lévő szakadékra is már többen felhívták a figyelmet.

Most, hogy a Liberty Media megvásárolta a Forma-1-et, Fernley bizakodó azzal kapcsolatban, hogy az amerikai cég változtathat ezen a helyzeten.

„Három dolog kell ahhoz, hogy a sport jobb legyen: a költségcsökkentés, az igazságosabb jövedelemelosztás, melyek eredményeképp jobb, és izgalmasabb versenyeket láthatunk.” – fogalmazott Fernley. „Ezek tehetnek minket is jobbá, és úgy tűnik, a Liberty Mediánál napirenden is van a téma, ami számunkra nagyon bíztató.”Fernley szerint a Libertynek meg van az esélye, hogy egyenlő feltételeket teremtsen a csapatok számára, így a középmezőny pilótái is nagyot léphetnének előre.

Komenda Vivien

hozzászólás
2017. március 19., 16:20 szerző: Komenda Vivien

Facebook

Hozzászólások